NordNews
Avem ce spune

Blocul ACUM se întrunește în ședință și va anunța decizia vizavi de anunțul PSRM

Consiliul Politic al blocului ACUM se va întruni marți, 16 aprilie, în ședință pentru a examina decizia Partidului Socialiștilor și a veni cu propria poziție privind acțiunile ulterioare, scrie tv8.md.
Deputatul Radu Marian a declarat că în urma ședinței, blocul ACUM va veni cu o poziție la anunțul PSRM. Totodată, acesta a precizat că locul și ora evenimentului urmează să fie anunțate ulterior.
După ședința Consiliului Republican al PSRM, formațiunea a anunțat că decizia partidului rămâne neschimbată: ori coaliție cu Blocul ACUM, ori alegeri anticipate. Mai exact, PSRM a anunțat că este disponibilă să creeze o „majoritate parlamentară, cu guvern funcțional, și nu unul minoritar, cu Blocul Politic ACUM. Dacă nu, atunci anticipate”. Totodată, socialiștii au declarat că o coaliție cu PDM nu a fost examinată.
Șeful statului și liderul informal al PSRM a declarat că socialiștii vor patru poziții în viitorul Guvern: Ministerul Apărării, Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Afacerilor Interne și funcția de vicepremier pentru reintegrarea țării.

1 Comentariu
  1. Eduard spune

    poftim si clownii Maia si Nastase la piedistala, popcorn si comedie ne pregatim 😀

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"