Blocul ACUM și-a înregistrat candidatul pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Este vorba de un veteran al Conflictului Transnistrean

Distribuiti mai departe...
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Candidatul Blocului Politic ACUM (PAS și PPDA), Boris Marcoci s-a înscris oficial în cursa electorală pentru fotoliul de primar al municipiului Bălți. Însoțit de deputata PPDA Arina Spătaru și de mai mulți membri de partid, Marcoci și-a depus astăzi dosarul la Consiliul de Electoral de Circumscripție.

Boris Marcoci a dat asigurări că odată cu venirea lui la cârma primăriei, în oraș vor fi implementate mai multe proiecte menite să dezvolte infrastructura urbei.

 „Venim cu o echipă de specialiști care, într-adevăr, să poată da acestui oraș curățenie și toate lucrurile care trebuiesc. Primele trei puncte pe care le-am vrea să le avem aș vrea să le pun pe linie: unul toate drumurile din mun. Bălți din 273 de km pe care le avem sunt foarte și foarte deplorabile. Trebuie în timp de 4-5 ani 50 de procente dintre acestea să fie reparate capital. Doi- numai și numai o apă potabilă poate să scape mun. Bălți și toți cetățeni de probleme de sănătate. Pentru aceasta trebuie schimbate toate rețelele de alimentare cu apă și canalizare, care la moment lasă de dorit în municipiul Bălți” , – a menționat Boris Marcoci, reprezentant Blocul Politic ACUM.

Candidatura lui Boris Marcoci e susținută și de Arina Spătaru, deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

” Vă prezint oameni demni, oameni verificați în timp, oameni care au reprezentat o forță, care până acum a fost în opoziție, care până acum au fost intimidați și înjosiți. Dar, care au rezistat și mai mult decât atât și-au delegate mai mulți deputați în parlament. Și-au delegate un Guvern Constituțional. Și acum sunt gata să își răsuflece mâinicele să purceadă la schimbarea spre bine a bălțenilor, aici acum în Bălți”, – a spus Arina Spătaru, deputata în Parlamentul RM.

Amintim că Boris Marcoci a participat și la alegerile locale din 14 iunie 2015. Marcoci este om de afaceri și activează în domeniul imobiliar.

În cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Bălți s-au mai înscris:

Alexandr Nesterovschi – Partidul Socialiștilor din Republica Moldova;

Ghenadie Formaniuc – Partidul Politic ȘOR;

Serghei Mihailov – Partidul Democrat din Moldova;

Serghei Rubțov – Partidul Comuniștilor din Republica Moldova;

Renato Usatîi – Partidul Nostru;

Sergiu Burlacu – Partidul Unității Naționale.

 

leave a reply