NordNews
Avem ce spune

BNM lansează o platformă de educaţie financiară

Elevii, studenţii, profesorii, dar şi publicul larg vor fi ajutaţi de experţii Băncii Naţionale a Moldovei să înţeleagă mai bine cum funcţionează sistemul financiar de la noi. Participanţii vor avea posibilitatea să discute cu experţii băncii centrale la diverse subiecte din domeniul financiar-bancar, transmite tvrmoldova.md.

 

Dialogul interactiv va fi posibil în cadrul platformei de educaţie financiară ”Moldova Banking Hub”, care va fi lansată luni, 22 martie 2021, în cadrul evenimentului ce va da startul Săptămânii Internaţionale de Educaţiei Financiară, cu participarea guvernatorului BNM, Octavian Armaşu.

 

„Banca Naţională a Moldovei, în calitate de coordonator naţional al procesului de educaţie financiară, depune multiple eforturi pentru a fi alături de cetăţeni, promovând conceptele financiare şi avantajele pe care le obţin consumatorii prin incluziunea financiară”, subliniază şeful băncii centrale.

 

Doritorii de a participa la discuţii, se pot înregistra completând formularul: sau pot transmite solicitarea pe adresa electronică [email protected] .

 

BNM se alătură în fiecare an evenimentului Global Money Week, în cadrul căruia publicul din aproape 175 de ţări îşi exprimă dorinţa de a învăţa să se orienteze în lumea financiară.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"