NordNews
Avem ce spune

Bolea a refuzat să fie candidatul PAS la funcția de primar al capitalei. Cine a rămas pe listă

Ministrul în exercițiu al Agriculturii, Vladimir Bolea, spune că a refuzat să fie candidatul PAS la alegerile pentru Primăria Capitalei din toamnă și că același lucru l-ar fi făcut și actualul secretar general al Președinției, Andrei Spînu. Declarațiile au fost făcute în cadrul ediției din 14 februarie a emisiunii „Freedom” de la TV8.

„Eu cunoșteam candidații care puteau fi și eram și eu unul, acum nu mai sunt, dar, în general, eu mi-am asumat niște lucruri în fața agricultorilor și trebuie să le duc până la capăt”, a precizat Vladimir Bolea.

Potrivit acestuia, în lista potențialilor candidați la funcția de primar al Chișinăului au rămas președintele comisiei parlamentare securitate națională, apărare și ordine publică, Lilian Carp, dar și „alți colegi care ar dori”.

În ceea ce privește o posibilă candidatură a lui Andrei Spînu, Bolea a afirmat că „dânsul s-a autoexclus din câte știu eu”.

Ministrul a mai menționat că Natalia Gavrilița „n-ar fi un candidat rău”, dar nu cunoaște dacă este un potențial candidat.

„Are o experiență în spate, cunoștințe, a administrat un stat, totuși”, a subliniat Vladimir Bolea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"