NordNews
Avem ce spune

Boris Marcoci va candida la funcția de primar a municipiului Bălți

Consilierul municipal, Boris Marcoci va candida  la alegerile locale din Bălți, în calitate de candidat independent pentru funcția de primar. Informația a fost confirmată pentru NordNews de alesul local. El a început colectarea semnăturilor necesare pentru ai fi înregistrată candidatura  la funcția de edil a orașului. Potrivit reprezentaților Comisiei Electorale de Circumscripție, consilierul are nevoie de aproape 5 mii de semnături pentru a fi înscris în cursa electorală. 

„Îndemn bălțenii cărora nu sunt indiferenți de soarta orașului să-și pună semnătura în liste. Cei care vor să-mă susțină și nu au reușit să semneze în listele de subscribție, pot să  o facă , venind pe adresa strada Stefan cel Mare nr 135. La fel pot lua legătura cu membrii echipei de colectorii  la numerele de telefon: (231) 2 01 66  și 078801717.” a declarat Boris Marcoci
Miercuri, pe arena electorală din Bălți au mai  apărut trei candidați, este vorba despre: Nicolae Grigorișin din partea Partidului Nostru, Elena Grițco, candidat independent și Sergiu Burlacu, propus de Partidul Unității Naționale.
 
Comisia Electorală de Circumscripție a înregistrat deja doi candidați: Arina Spătaru din partea Partidului Platforma Demnitate și Adevăr și  Alexandru Usatîi din partea Partidului Socialiștilodin Republica Moldova.
Amintim că, în data de 15 februarie 2018, Consiliul Municipal din Bălți a acceptat cererea de demisie a lui Renato Usatîi, care era  până în acea zi  primar al orașului.
Fostul edil a plecat de la cârma primăriei după demisia viceprimarilor Igor Șeremet și Leonid Babii. Locul lor a fost ocupat de actualul primar interimar Nicolae Grigorișin și de Ghenadie Șmulischii, funcții pe care le vor exercita  până la 20 mai curent, când la Bălți vor fi organizate alegeri locale
Alegerile locale în municipiul Bălți vor avea loc pe 20 mai.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"