NordNews
Avem ce spune

Breaking News | Încă 50 de infectări cu Coronavirus la Bălți. Două persoane au pierdut lupta cu boala

În ultimele 24 de ore, în municipiul Bălți au fost înregistrate 50 cazuri noi de infectare cu noul Coronavirus. Este un nou anti record de la începutul pandemiei. Printre cei infectați sunt 27 de femei și 23 de bărbați.

Cu noul Coronavirus s-a infectat un copil de aproape un an, un medic și un lucrător auxiliar de la Centrul de Sănătare nr.1, pensionari, trei profesori de la câteva instituții de învățământ, directorul Colegiului de Medicină, dar și doi angajați ai penitenciarului din Bălți. Totodată, noul Coronavirus a fost depistat la câțiva angajați de la diferite întreprinderi. Informația a fost confirmată pentru NordNews de Ala Tetelea, medic epidemiolog la Centrul de Sănătate Publică Bălți.

Doi bolnavi au pierdut lupta cu boala. Este vorba de o pensionară în vârstă de 76 de ani. Femeia a fost internat la data de 22 septembrie la Spitalul Clinic Bălți. Aceasta suferea de hipertensiune arterială. De COVID-19 a fost răpus și un medic de la Spitalul Clinic Bălți.

Repartizarea cazurilor pe segmente de vârstă:

<12 luni – 1 caz

15–29 ani – 4 cazuri

30–64 ani – 31 cazuri

65–80 ani – 14 cazuri

Până în prezent, în municipiul Bălți au fost înregistrate 2 460 cazuri de infectare cu noul Coronavirus, iar 78 de persoane au pierdut lupta cu boala.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"