NordNews
Avem ce spune

BREAKING NEWS // O persoană, reținută în cazul răpirii judecătorului ucrainean

Bănuitul care s-ar face vinovat de răpirea judecătorului ucrainean, Nicolae Ceaus a fost reținut. Despre aceasta a anunțat Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, în cadrul unui briefing de presă. Potrivit informațiilor preliminare, responsabili de această crimă sunt cetățeni străine care deja au reușit să traverseze frontiera de stat a R.Moldova în direcția Ucrainei. 

„Sunt depistate mijloacele de transport care au participat la comiterea infracțiunii. Sunt stabilite anumite persoane, dar trebuie să verificăm dacă corespunde identitatea acestor persoane. Au fost identificate înscrisuri, alte urme, amprente digitale. Totodată, am mers pe traseul celor, care au săvârșit infracțiunea. La această etapă sunt suficiente probe, indicii, că această crimă a fost comisă de către cetățeni străini, care au traversat frontiera în Ucraina”, a declarat Voicu.

Ministrul de interne a chemat demnitarii de stat și politicienii să nu facă speculații pe marginea acestui subiect.

„Acei demnitari, care spun că aceste acțiuni țin doar de competența MAI, vreau să-i informez, că este de competența la toate organele de drept din Republica Moldova, dar și a demnitarilor, în special ține de SIS, mai ales că avem probe video și foto, că acești cetățeni au traversat vama spre Ucraina. Sperăm că SIS va oferi informații pentru ca să putem documenta această infracțiune pe teritoriul Republicii Moldova”, a conchis Ministrul Afacerilor Interne.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"