NordNews
Avem ce spune

BREAKING NEWS | Soția lui Nicolae Botgros a decedat. „S-a retras în culisele veșniciei, dar va fi petrecută cu aplauze și flori”

Lidia Bejenaru, soția lui Nicolae Botgros, a decedat. Despre asta a anunțat pe pagina sa de facebook, Director general ÎS OCI ,,Moldova-Concert”, Andrei Locoman.

„Ziua de 26 iulie va rămâne o zi tristă în muzica populară. Lidia BEJENARU-BOTGROS, solistă de o viață a Orchesrtei Naționale de muzică populară ,,Lăutarii” și-a încheiat spectacolul vieții aici, pe pământ. S-a retras în culisele veșniciei, dar va fi petrecută cu aplauze și flori, așa cum era și întâmpinată de admiratorii săi pe marile scene timp de 45 de ani.
Solistă în prima formulă a orchestrei ,,Lăutarii”, Lidia BEJENARU-BOTGROS, a urcat cu răbdare, dar, în primul rând, cu dragoste și pasiune spre culmile înalte ale artei populare. Și-a adunat un vast și variat repertoriu de cântece populare, prin care și-a exprimat întreaga gamă de sentimmente, viața ei – cu bucurii și tristeți, în care s-au regăsit admiratorii ei.
Va fi simțită lipsa Lidiei BEJENARU-BOTGROS din spectacolele orchestrei ,,Lăutarii”, în general, din scena muzicii populare, ea fiind o prezență deosebită.
Drum lin spre ceruri, dragă doamnă Lidia BEJENARU-BOTGROS”, a comunicat Andrei Locoman.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"