NordNews
Avem ce spune

Bulgarii au cumparat Moldindconbank

Compania bulgară „Doverie-Invest” S.A. a cumpărat azi, în cadrul licitației cu strigare desfășurate pe piața reglementată a Bursei de Valori, pachetul unic de acțiuni al băncii Moldindconbank.
Pachetul, expus la vânzare de Agenția Proprietății Publice (APP), conține 3 173 751 de acțiuni și are o valoare totală de 764 048 815,74 de lei.
„Conform regulilor pieței reglementate privind organizarea și efectuarea tranzacțiilor cu pachetele unice de valori mobiliare pe piața reglementată a Bursei de Valori, tranzacția dată va fi finalizată la data de 22.03.2019”, precizează APP într-un comunicat.

La mijlocul lunii februarie, Agenția Proprietății Publice, în numele Guvernului Republicii Moldova, a cumpărat pachetul de 63,89% de acțiuni ale Moldindconbank.
Anterior, autoritățile anunțau că investitorul care va cumpăra pachetul de acțiuni este compania Doverie-Invest SA din Bulgaria. Agenția Proprietăți Publice a a semnat, tot la mijlocul lunii februarie, antecontractul cu acest investitor, privind la cumpărarea acțiunilor nou-emise de Moldindconbank.
Sursa: tv8.md
Foto: Agora.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"