NordNews
Avem ce spune

Bunicuța care sparge toate stereotipurile

La cei 86 de ani împliniți, Dilys Price nu este o bunică tipică. Poate arată ca un fost profesor din Cardiff – în realitate însă este cea mai vârstnică parașutistă din lume, scrie bbc.com.
Cunoscută în Wales sub numele de „Nebunatica Dilys”, a făcut prima ei săritură cu parașuta la vârsta de 54 de ani și acum are la activ mai mult de 1.139 de salturi, hobby pe care l-a îmbinat cu caritatea.
Incredibil, dar lui Dilys îi era frică de înălțime înainte de primul ei salt. Ea spune: „Am început să sar cu parașuta, pentru a strânge bani. Nu-mi imaginez pe cineva mai speriat decât mine, în acel moment! Când am ieșit afară, îmi amintesc că mă gândeam :”Iată moartea”, apoi, „Dumnezeule, eu zbor!”. În pofida temerilor mele, am reușit să-mi găsesc scopul în viață și să fac o schimbare. Acum nu-mi pot imagina viața fără aceasta”.
https://www.youtube.com/watch?v=hY3mdQ_8UaI
Dilys deține în prezent Recordul Guinness, ea fiind cea mai bătrână femeie – parașutistă din lume. A adunat zeci de mii de lire sterline pentru caritate, dedicîndu-și viața pentru a ajuta tinerii cu dizabilități, transmite prideofbritain.
Recent, la ai săi 86 de ani, a devenit imaginea unui renumit brand internațional. Dilys spune: „Viața poate fi în continuare distractivă, provocatoare și are un scop. Nu este niciodată prea târziu. ”
O doamnă uimitoare, un model demn de urmat!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"