NordNews
Avem ce spune

Bunuri de peste 100 de milioane de lei au fost puse sub sechestru de CNA

Agenția de recuperare a bunurilor infracționale (ARBI) din cadrul CNA a pus săptămâna trecută sub sechestru trei capitaluri sociale, trei încăperi locative, o construcție locativă și două terenuri pentru construcție, în valoare de circa 45 milioane de lei, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNA, tot săptămâna trecută, Direcția generală urmărire penală, împreună cu procurorii, au sechestrat bunuri de circa 60 de milioane de lei (circa 3 mln euro) în două cauze penale. În prezent, anchetatorii au în gestiune 336 de dosare.

În aceeași perioadă, Direcția generală asigurare operativă a CNA a efectuat șase expertize judiciare, dintre care patru criminalistice și două IT, în procedură fiind alte 63 de expertize. Direcția legislație a recepționat 46 de proiecte de acte normative pentru expertizare și a remis autorilor 15 rapoarte de expertiză și șapte avize.

Direcția analitică a efectuat șase analize operaționale și a inițiat opt noi, alte 64 de studii sunt în procedură. Reprezentantul Serviciului juridic al CNA a participat la 10 ședințe de judecată, iar Direcția testarea integrității profesionale a eliberat 148 de caziere de integritate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"