NordNews
Avem ce spune

Bunuri în valoare de peste 12 milioane de lei, sechestrate de ARBI a CNA

Bunuri de peste 12 de milioane de lei au fost puse sub sechestru, săptămâna trecută, de către Agenţia de Recuperare a Bunurilor Infracţionale a CNA. Este vorba despre bunuri de provenienţă ilicită care au fost indisponibilizate, săptămâna trecută, în cadrul unei cauze penale, aflate în gestiunea procurorilor.

În cadrul investigaţiilor financiare paralele, ARBI a aplicat sechestre pe 28 de bunuri, inclusiv capital social, încăperi locative şi nelocative, construcţii locative şi nelocative, terenuri pentru construcţii şi agricole. Suma totală a bunurilor indisponibilizate este de 12 232 162 lei.

Pe parcursul săptămânii trecute, ARBI a finalizat 4 delegaţii pe 4 cauze penale în privinţa a 9 subiecţi; a elaborat 15 note analitice care au vizat 67 de persoane; a întocmit 20 avize consultative privind evaluarea a 7 bunuri mobile şi 23 imobile.

În primele luni ale anului 2021,  Agenţia de Recuperare a Bunurilor Infracţionale a aplicat sechestre pe bunuri, dobândite ilicit, în sumă de peste 110 de  milioane de lei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata