NordNews
Avem ce spune

Cadavrul unui necunoscut, găsit carbonizat într-o casă din raionul Râșcani

Un incendiu produs într-o casă i-a pus în dilemă pe oamenii legii din nordul R. Moldova. După ce a fost stins focul, în casa cu pricina a fost descoperit un cadavru carbonizat, însă proprietara locuinței nu știe cine este victima. Incidentul a avut loc în această noapte, în jurul orei 02:10, în localitatea Pârjota, din raionul Râșcani, scrie deschide.md.
Incendiul a izbucnit în casa unei femei în vârstă de 21 de ani, iar după ce au stins focul, în antreul casei, pompierii au descoperit un cadavru carbonizat. În momentul în care s-a produs tragedia, proprietara locuinței, dar și cei doi copii ai săi, erau plecați la Chișinău pentru trei zile, iar soțul acesteia este plecat la muncă peste hotare.
Solicitată telefonic, Liliana Harea, ofițerul de presă al IP Râșcani, a declarat  că, deocamdată, nu se cunoaște al cui este cadavrul care a fost găsit în casa cuprinsă de flăcări.

„La fața locului oamenii legii au stabilit că femei și cei doi copii ai săi, de 2 și respectiv 3 ani, erau plecați în ospeție la niște rude din capitală, iar soțul acesteia este plecat la muncă peste hotare. Femeia le-a spus polițiștilor că, în lipsa acesteia, în locuință ar fi putut intra bunica sa, dar după ce au căutat-o pe femeie, au găsit-o la ea acasă vie și nevătămată. Au fost verificate toate rudele proprietarei locuinței, dar niciuna nu lipsește, ” a precizat Harea.

Reprezentantul IP Râșcani a ținut să adauge că trupul carbonizat urmează a fi supus mai multor expertize pentru a stabili identitatea victimei, dar și cauzele decesului, iar specialiștii din cadru IGSU urmează să stabilească cum s-a produs incendiul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"