Candidatul Blocului ACUM din Bălți s-a lansat oficial în cursa electorală

Distribuiti mai departe...
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Candidatul la funcția de primar al mun. Bălți din partea Blocului „ACUM”, Boris Marcoci s-a lansat oficial în campania electorală. Evenimentul a avut loc duminică, 6 octombrie, la Teatrul Național „Vasile Alecsandri”. La eveniment a fost prezentă și prim-ministra Republicii Moldova, Maia Sandu.

Boris Marcoci a promis că dacă va fi ales primar, va implementa mai multe reforme sociale și economice.

„Îmi propun renovarea 50 km de apeduct principal și 20 de km secundar, sistemul de aprovizionare cu apă potabilă până în anul 2025. Voi reabilita drumurile principale în proporție de 40 la sută. Mi-am pus în plan să construiesc două blocuri locative pentru familiile socio vulnerabile până în anul 2023. Îmi propun implementarea unui proiect privind salubrizarea localității și construirea unui sistem de canalizare, a declarat de la tribună candidatul la funcția de Primar de Bălți, Boris Marcoci.

 

Bălțenii își doresc un oraș european și spun că vor susține candidatura lui Marcoci.

 

Este un bun gospodar și dumnealui promite schimbarea și eu cred că această schimbare va fi efectuată de dumnealui. Până la el politicieni au promis și nu au realizat nimic, el este persoana care promite și o să facă.

Avem mari așteptări de la candidatul la primăria orașului Bălți, pentru că dumnealui nu este legat cu banii, toți ceilalți au buzunarele pline, dar dumnealui construiește, pentru oameni.

Să vină și banul mai ușor și pensiile mai mari și sunt mulțumită, tare o iubesc pe Maia Sandu, mult mult și tare retrăiesc pentru dânsa vreau să câștige.

 În orașul Bălți trebuie să ajungă un primar independent și cu competențe. Eu cinstit nu îl cunosc pe Boris Marcoci, dar am înțeles că e un director de busness, în construcții și am înțeles că el are competențele de a face schimbări în oraș.

 Este unicul om care construiește case și face drumuri, cât de cât cunoaște problemele orașului Bălți.

 

Prim-ministra Republicii Moldova, Maia Sandu i-a îndemnat oameni să-și dea votul de încredere pentru candidații Blocului „ACUM” la alegerile generale locale. Potrivit domniei sale, doar prin consolidare putem obține succes.

 

„Oamenii trebuie să voteze înțelept, oamenii trebuie să aibă grijă să nu maio voteze hoți, să nu mai voteze primari, care atunci când fac achiziții publice 15-20 % le pun, să nu mai voteze primari care atunci când repară în drum își angajează o companie proprie de reparație, compania unui cumetru, care o să se împarte cu banii, iar după șase luni de zile apar gropi”, a subliniat prim-ministra.

„Pe Maia Sandu o susținem cu totul ce avem noi în inimă, merită. Am reușit împreună în februarie, am reușit în iunie, acum urmează să reușim și pe 20 octombrie, să construim din Bălți un oraș european”, a spus deputata Blocului ACUM, Doina Gherman.

 

Boris Marcoci, se regăsește pe poziția a opta în buletinul de vot, iar echipa sa de consilieri pe a nouăsprezecea.

 

 

leave a reply