NordNews
Avem ce spune

Candidatul independent, Igor Dodon a votat: „Noi nu avem nevoie de destabilizare”

Igor Dodon, candidatul independent, dar susțin de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, a mers la secția de votare împreună cu soția sa, Galina Dodon. Politicianul a declarat că a votat pentru un stat puternic și păstrarea stabilității politice în Republica Moldova.

„Am votat pentru echilibru în relațiile cu prietenii, cu partenerii noștri externi. Sunt ferm convins că majoritatea cetățenilor susțin anume acest lucru. Eu sunt ferm convins că R. Moldova, mai mult ca niciodată, trebuie să se țină de o parte de haos. Noi nu avem nevoie de destabilizare. La cele 100 de întrevederi pe care le-am avut pe parcursul ultimelor săptămâni am observat că marea majoritate a cetățenilor pledează pentru liniște și pace. Eu am votat pentru relații bune între toate etniile din R.Moldova.

Vă îndemn să participați activ la vot, să fim activi, de votul fiecăruia dintre noi depinde viitorul țării, dar și a copiilor noștri”, a declarat Igor Dodon.

Astăzi au loc alegeri prezidențiale pentru funcția de președinte al Republicii Moldova. Până în acest moment au participat 526 mii de alegători. Cea mai mică prezență a fost înregistrată de tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, 29 115 alegători (5,49 %).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"