NordNews
Avem ce spune

Candidatul PAS a fost înregistrat la Cupcini: „Ne-au otrăvit apa, ne-au otrăvit mințile cu minciuni”

Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Boris Urzica, a fost înregistrat oficial în cursa pentru funcția de primar al orașului Cupcini. Anunțul a fost făcut de el, pe pagina sa de facebook. Boris Urzica a declarat că participă la alegerile din 21 noiembrie pentru a aduce schimbări în oraș. 

„Oameni buni, am fost înregistrat în cursa pentru primăria orașului Cupcini. Particip la aceste alegeri pentru că m-am săturat de ce se întâmplă la noi în oraș. Cei care au condus 30 de ani, ne-au otrăvit apa, ne-au otrăvit aerul, ne-au otrăvit mințile cu minciuni. Au încercat să ne dezbine, s-au folosit de noi și de munca noastră ca să se îmbogățească. E de ajuns! Au făcut destul rău. E timpul să facem ordine în Cupcini! ”, a scris Urzica.

Candidatul a enumărat câteva din prioritățile sale, printre care, soluționarea problemei în legătură cu apa proastă din localitate, dar și dezvoltarea infrastructurii.

„Vreau să vin la primărie pentru a rezolva problema apei, să putem bea apă de calitate, să scoatem poluarea din oraș pentru a respira aer curat și să asfaltăm drumurile. În zilele viitoare, voi prezenta și soluțiile mele. Vă aștept pe toți cei care credeți că putem schimba lucrurile în bine, alături de mine. La bună vedere!”, a adăugat acesta.

Postarea sa a adunat mai multe comentarii în care internauții îl laudă pe Boris Urzica și îi doresc succes în campania electorală.

„Succese mari. Cu Doamne ajută. Sunteți Bravo”.

„30 de ani și-au umplut buzunarele bandiții, cu evro și loturi de pământ”.

„Boris e cel mai bun dintre toți: economist, strategic, sportiv”, sunt doar câteva din comentarii.

Amintim că orașul Cupcini a rămas fără primar după ce Ivan Ostaficiuc s-a stins din viață la începutul lunii mai curent, la vârsta de 76 de ani. Ostaficiuc a fost ales primar de Cupcini de opt ori.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata