Candidatul PSRM la Bălți, Alexandr Nesterovschi, fan activ al Președintelui Ucrainei.  Socialistul continuă să-i plagieze spoturile de campanie

Distribuiti mai departe...
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Candidatul la funcția de primar de Bălți din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Alexandr Nesterovschi, continuă să „se inspire” din spoturile electorale a președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski. De această dată, Nesterovschi îl cheamă la dezbateri pe contracandidatul său Renato Usatîi, liderul formațiunii politice „Partidul Nostru”. Lupta verbală dintre cei doi se va da nu pe stadionul din Kiev, cum a făcut-o Zelenski, ci în piața  „Vasile Alecsandri” din Bălți, duminică 13 octombrie.

Dacă președintele Ucrainei VolodimirZelenski i-a dat întâlnire lui Petro Porosenko pe stadionul din Kiev, Nesterovschi îl îndeamnă pe Usatîi să se prezinte în piața Municipală „Vasile Alecsandri” din Bălți.

Обращение к Ренато Усатому

У меня и Бельчан накопились к тебе десятки вопросов, которые я хотел задать тебе на дебатах, но ты на них не приходил, будто избегая их. Поэтому, я вызываю лично тебя на дебаты. И пройдут они не в таком формате, к которому вы все привыкли, вещая с экранов телевизора, а прямо на глазах людей! Дебаты состоятся в это воскресение, 13-го октября, в 13:00 прямо здесь, в центре города, в присутствии Бельчан, все телеканалы и сайты имеют право на вещание и освещение этих дебатов. Ведь нам же нечего скрывать, верно? Без охранников и излишнего пафоса. Я жду тебя здесь, Усатый Ренато-Renato Usatii , Renato Usatii!

Gepostet von Александр Нестеровский am Mittwoch, 9. Oktober 2019

 

„Mă adresez către tine, Renato Usatîi, bălțenii au adunat pentru tine zeci de întrebări pe care am vrut să ți le adresez în cadrul dezbaterilor, dar tu, din păcate, nu ai venit la ele, de parcă le-ai evitat intenționat. Iată de ce, te chem la dezbateri, dezbateri care vor avea loc aici, în piața municipală, dar nu în formatul în care te-ai obișnuit, la televizor, unde îți sunt adresate întrebări comode. Dezbaterile vor avea loc aici, în piața municipală, în fața teatrului, în data de 13 octombrie, la ora 13.00, în prezența tuturor bălțenilor, în prezența tuturor posturilor de televiziune și portaluri de știri, că doar nu avem ce ascude, nu-i așa? Fără pază de corp și patos, te aștep aici, eu am ce spune oamenilor, Renato! Dar tu?”, spune Nesterovschi.

Adresarea ar fi aproape identică cu cea a lui Volodimir Zelenski. Nesterovschi a schimbat doar câteva cuvinte și locul întâlnirii.

Am încercat să obținem o reacție de la Alexandr Nesterovschi, însă acesta a închis telefonul imediat ce a auzit că este apelat de reporterii Nordnews.

Echipa noastră a încercat să ia o reacție și de la Renato Usatîi, însă acesta nu a răspuns nici la apeluri, nici la mesajele expediate.

Nu este pentru prima dată când Alexandr Nesterovschi îl plagiază pe Volodimir Zelenski. Anterior, acesta a apărut într-un spot electoral filmat conform aceluiași scenariu în care apare și Zelenski la alegerile din martie din Ucraina.

 

leave a reply