NordNews
Avem ce spune

Candidatul PUN, Octavian Țîcu a votat pentru “idealurile întregerii cu România”

Candidatul Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu, şi-a exprimat dreptul la vot pentru alegerea şefului statului. Acesta a venit la secția de vot însoțit de soția și fiul său, dar și deputatul Iurie Reniță. Familia Țîcu erau echipați corespunzător.

„Am votat pentru ceea ce am crezut întotdeauna, pentru idealurile întregerii cu România, pentru un viitor alături de frații noștri peste Prut și aliații noștri euro-atlantici, pentru ca cetățenii noștri din R. Moldova să trăiască într-o țară de bunăstare și prosperitate”, a declarat Octavian Țîcu.

Octavian Țîcu a îndemnat oamenii să se mobilizeze masiv și să meargă la vot.

„În ciuda acestui timp frumos de toamnă noi trebuie să ne mobilizăm și să venim la vot. […] Am un îndemn pentru că am văzut că sunt deja mai multe provocări în regiunea secțiilor de votare din Nistru: să nu ne lăsăm provocați pentru a da motive lui Igor Dodon, regimului Kremlinului să spună că asta este fața noastră. Trebuie să fim vigilenți, să acționăm cu fermitate, dar să nu ne lăsăm provocați pentru că anume acest lucru își dorește actualul regim”, a conchis candidatul PUN la funcția de președinte al R. Moldova.

Amintim că în cursa electorală participă opt candidați: Renato Usatîi, Andrei Năstase, Tudor Deliu, Igor Dodon, Violeta Ivanov, Maia Sandu, Octavian Țîcu și Dorin Chirtoacă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata