NordNews
Avem ce spune

Candu despre viitoarea coaliție PSRM – PDM: „Se negociază preluarea a patru ministere”

Democratul Andrian Candu susține că unii colegi din PDM negociază cu socialiștii partajarea unor funcții în cadrul Guvernului: „Deja am auzit cifra de 4 ministere”, scrie deschide.md.

„Să vină în public și să declare presei, publicului, și să spună că negociază cu PSRM anumite funcții. Și alții să decidă dacă vor să vină în grupul nostru distinct. Să așteptam să ajungă la limita răbdării. Ceea ce creăm noi e altceva, bazat pe valori, principii, determinare. Nu vrem să facem nicio presiune”, a declarat Candu.

Amintim că ex-speakerul a declarat astăzi în cadrul unui briefing de presă că șase deputați democrați își formează un grup parlamentar pentru că nu sunt de acord cu viziunile celorlalți colegi din PDM. Cei șase sunt: Andrian Candu, Vladimir Cebotari, Sergiu Sârbu, Corneliu Padnevici, Graur Eleonora, Repesciuc Grigore.
De precizat este că luni seara, conducerea PDM și a PSRM a avut o întrevedere discretă la Parlament. La ședință a participat președintele Igor Dodon și premierul Ion Chicu. Potrivit unui comunicat de presă, în cadrul discuțiilor, părțile au discutat problemele abordate de cetățeni, dar și au făcut un schimb de opinii cu prim-ministrul în ceea ce privește agenda comună de lucru a Parlamentului și Guvernului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata