NordNews
Avem ce spune

Casa Albă a îmbrăcat straie de sărbătoare

Casa Albă a îmbrăcat straie de sărbătoare. Potrivit Ambasadei SUA la Chișinău, Prima Doamnă Jill Biden a inaugurat decoraţiunile de Crăciun de anul acesta, de la Casa Albă, care reflectă un omagiu adus angajaților din linia întâi în lupta cu COVID-19. Toate aranjamentele de Crăciun de la Casa Albă au fost gândite de Jill Biden. 100 de voluntari au muncit timp de o săptămână pentru a decora interiorul și exteriorul imobilului.

,,Inspirate de actele de bunătate și experiențe care ne-au ridicat moralul în acest an, decorațiunile de la Casa Albă reflectă „Darurile din Inimă” care ne unesc pe toți: credință, familie, prietenie, artă, învățare, natură, recunoștință, comunitate, pace și unitate” –  Jill Biden, a spus Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii

,,În fiecare încăpere spunem povestea „Darurilor din Inimă”. În Aripa de Est observăm Darul Serviciului cu stele căzătoare care reprezintă lucrătorii din prima linie care ne-au luminat cele mai întunecate zile din pandemie”, a mai dezvăluit Jill Biden.

Planificările au început încă în luna mai. Au fost decorați 41 Pomi de Crăciun, iar 300 de lumânări, aproape 1830 de metri de panglici și 30 mii de beculețe au fost folosite pentru a decora Casa Albă. Crăciunul în SUA are loc pe 25 decembrie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata