NordNews
Avem ce spune

Casa de schimb valutar „Nord Dav” din Edineț a fost jefuită de un grup de persoane necunoscute

O  casă de schimb valutar și oficiul unui laborator de analize medicale din Edineț au fost jefuite în noaptea dintre 8 spre 9 mai. Poliția locală spune că niște indivizi necunoscuți au spart un perete și au sustras mai multe sume de bani în diverse valute. În total, aceștia ar fi furat peste două sute de mii de lei.
Potrivit poliţiei din Edineț, incidentul a avut loc în noaptea de 8 spre 9 mai, pe strada Independenței. Hoții au spart un perete al clădirii laboratorului MedExpert  în care se afla casa de schimb valutar și au pătruns în interior, de unde au sustras 186. 453 lei, 300 dolari SUA și 595 de euro – echivalentul a 203 685 de lei.
Solicitată telefocnic, Svetlana Talpă, ofițer de presă al Inspectoratului de Poliție din Edineț, a declarant pentru nordnews.md următoarele: „Sediul Oficiului de schimb valutar dispune de camere de supraveghere video și semnalizare autonomă, însă în momentul comiterii furtului semnalizarea nu a funcționat, deoarece peretele în cauza nu este capital și spargerea a avut loc din exterior, adică din oficiul MedExpert care nu dispune de semnalizare”.
Oamenii legii au intentat o cauză penală pentru furt în proporții deosebit de mari și cercetează toate circumstanțele jafului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"