NordNews
Avem ce spune

Câte 500 de dolari va oferi Renato Usatîi familiilor polițiștilor și militarilor din Bălți decedați în războiul de la Nistru

Primarul de Bălți, Renato Usatîi  va oferi câte 500 de dolari din propriul buzunar familiilor polițiștilor și militarilor, care și-au pierdut viața în războiul de la Nistru din 1992.
 

În memoria celor care și-au pierdut viața în acel conflict, am băut 10 g de vodcă și fără presă, fără camere de luat vederi am spus că o să le ofer familiilor polițiștilor, decedați în schimbul de focuri, câte 500 de dolari, pentru că am aflat că toți i-au trecut cu vederea, aceste familii fiind ajutate tot numai de veterani”, a menționat Usatîi.

Primarul de Bălți a adăugat că ieri a depus flori la monumentul celor trei polițiști din oraș, omorâți de separatiști, și la cel ridicat în memoria a doi militari, decedați și ei pe câmpul de luptă.Toți cei care și-au pierdut viața în conflictul armat de la Nistru au fost comemorați în Capitala de Nord și printr-un marș la care au participat autorități și locuitorii orașului.
        

1 Comentariu
  1. […] “În memoria celor care și-au pierdut viața în acel conflict, am băut 10 g de vodcă și fără presă, fără camere de luat vederi am spus că o să le ofer familiilor polițiștilor, decedați în schimbul de focuri, câte 500 de dolari, pentru că am aflat că toți i-au trecut cu vederea, aceste familii fiind ajutate tot numai de veterani”, a menționat Usatîi, transmite Știri.md cu referire la Nordnews.md. […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata