NordNews
Avem ce spune

Caz de răpire la Criuleni: Doi tineri ar fi dat buzna într-o locuință, ar fi agresat proprietarul și i-ar fi răpit concubina

Incidentul s-a produs în seara zilei de 22 februarie, în jurul orei 23:00. Doi tineri s-ar fi prefăcut că au nevoie de ajutor, iar când proprietarul a ieșit din locuință, acesta ar fi fost agresat, iar concubina sa – răpită. Bărbații au fost reținuți, scrie agora.md

Cei doi bănuiți au vârsta de 21 și 27 de ani. În seara zilei de luni aceștia ar fi intrat în gospodăria bărbatului și ar fi cerut ajutor.

Ieșit să vadă ce se întâmplă, proprietarul ar fi fost întâlnit cu pumni și agresat. Ulterior, cei doi ar fi luat cu forța concubina bărbatului, ar fi urcat-o în mașină și ar fi plecat într-o direcție necunoscută.

Pe urmele lor, alertați de persoana agresată, au pornit polițiștii din Criuleni. Pe urme fierbinți, oamenii legii i-au identificat pe  cei doi presupuși răpitori, dar și pe femeie. Tinerii și-au recunoscut parțial vina, potrivit poliției.

Pe acest caz a fost pornită cauză penală „pentru răpire de persoană și violare de domiciliu cu aplicarea violenței”, iar bănuiții au fost reținuți pentru 72 de ore.

Ancheta continuă, iar oamenii legii întreprind și alte măsuri întru stabilirea tuturor circumstanțelor cazului respectiv.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata