NordNews
Avem ce spune

Caz șocant în Zimbabwe. Un bărbat a fost târât din pat și ucis de hiene

Un bărbat în vârstă a fost ucis de o haită de hiene în Zimbabwe, după ce l-au tras din pat în timp ce dormea, potrivit CNN, citat de hotnews.ro

Bărbatul, care a fost identificat de autorități ca fiind Tendai Maseka, în vârstă de 87 de ani, a fost târât la aproximativ 1000 de metri de coliba sa de lut și lemn.
Incidentul s-a produs luni seara în regiunea rurală Chirumanzu, în centrul Zimbabwe.
Când corpul lui Maseka a fost descoperit de săteni, jumătatea sa inferioară lipsea.
Rangerii parcului sunt în prezent la vânătoare de hiene în încercarea de a le „elimina”, potrivit lui Tinashe Farawo, purtătorul de cuvânt al Autorității de gestionare a parcurilor și faunei sălbatice din Zimbabwe.
Se crede că aceeași haită de hiene a fost responsabilă pentru o serie recentă de atacuri asupra bovinelor și caprinelor din zonă.
Maseka a fost înmormântat joi. Localnicii au fost îndemnați să fie vigilenți, să evite deplasarea pe timp de noapte și să țină toate ușile și ferestrele închise până când animalele sunt capturate, a spus Farawo.
Farawo a declarat pentru CNN: „Suntem pe teren încercând să depistăm animalele cu probleme în vederea eliminării lor. Dacă am avea resurse suficiente, le-am fi mutat din zonele suprapopulate acolo unde există o populație mai mică.”
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata