NordNews
Avem ce spune

Caz tragic în raionul Rezina. O persoană a ars de vie în propria casă

Două persoane din satul Cinișeuți, raionul Rezina au fost găsiți fără suflare de pompieri în propiria casă devastată de flăcări. 
După ce au stins flăcările, pompierii au depistat lângă soba din casă cadavrul carbonizat al stăpânului casei în vârstă de 63 de ani. În camera vecină, salvatorii au găsit cadavrul unei femei de 59 de ani.
Pentru a stinge flăcările  salvatorii au fost alertați la ora 3:30. Pompierii au reușit să lichideze incendiul, care a afectat 70% din locuință, spre dimineață, în jurul orei 6:00.
Cauza, dar și prejudiciile materiale urmează a fi stabilite de specialiști.
Inspectoratul General pentru Situații de Urgență îndeamnă cetățenii să respecte regulile antiincendiare în timpul sezonului rece al anului. Oamenii sunt rugați să fie foarte prudenți în timpul utilizării surselor se încălzire, dar și să verifice starea tehnică a acestora și a canalelor de evacuare a fumului. Este strict interzisă utilizarea lichidelor ușor inflamabile pentru aprinderea surselor de încălzire.
De la începutul anului 2018, în R. Moldova au fost înregistrate 1 583 de incendii în urma cărora și-au pierdut viața 104 persoane.
 
 

Cmentariile sunt închise

"
"