NordNews
Avem ce spune

Cazul amiralui rus care și-ar fi ucis soția și fiul cu o tigaie: Cum a fost descoperit

La Sankt Petersburg, soția și fiul unui amiral pensionar din Marina rusă, Leonid Lobanov, 86 de ani, au fost găsiți uciși în apartament. Lobanov în persoană a devenit principalul suspect, însă, între timp s-a dovedit că el murise pe data de 16 iulie, fiind călcat de tren, scrie digi24.ro.

Cadavrele soției, Nelly Lobanova, 84 de ani, și fiului, 56 de ani, au fost găsite în seara de 24 iulie, în apartamentul cu trei camere al familiei, potrivit BBC Russia. Vecinii au sunat-o pe fiica lui Lobanov, alarmați de mirosul puternic și neplăcut care învăluise casa scării. Femeia a cerut poliției să verifice apartamentul.

Cele două cadavre au fost descoperite pe o canapea. Aveau multiple răni înjunghiate. Amiralul Lobanov a devenit suspect, însă nu era de găsit.

Anchetatorii au stabilit că dubla crimă a avut loc până în data de 16 iulie. Amiralul pensionar devenit principalul suspect a murit, însă, pe data de 16 iulie, însă acest lucru nu se știa atunci.

Potrivit BBC, care citează presa locală, Leonid Lobanov a murit călcat de tren în apropierea unei gări, la câțiva kilometri de casă. Dar nu avea niciun act de identitate asupra lui. Abia după descoperirea celor două cadavre s-a făcut legătura cu trupul neidentificat aflat la morgă.

Presa locală, care citează surse din poliție, spune că cei doi au murit după ce au fost loviți în cap cu tigaia. Cele două cadavre erau înjunghiate de mai multe ori și se pare că o parte din loviturile cu cuțitul au fost aplicate când mama și fiul erau deja morți.

Vecinii au povestit că mama și fiul aveau o relație foarte apropiată, însă amiralul se mutase de ceva timp la o casă din suburbii. A fost văzut, însă, venind la apartament cu o zi înainte de a muri.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata