NordNews
Avem ce spune

Ce ar face Andrei Năstase cu deputații transfugi

În cadrul penultimei dezbateri electorale dintre candidații la prezidențiale de la postul de televiziune ProTV Chișinău, s-a discutat despre soarta actualului Legislativ. Reprezentatul candidatului Partidului Acțiune și Solidarite, Igor Grosu l-a întrebat pe candidatul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase ce va face acesta în cazul în care va deveni președinte în contextul în care actualul Parlament a devenit o piață de vânzare-cumpărare a deputaților.

Noi suntem cei care am contribuit astfel încât acest Guvern catastrofă să cadă.Cunoaște-ți foarte bine că trei-patru luni în urmă am inițiat acea moțiune de cenzură, dar din păcate, circumstanțele care n-au depins de noi a făcut ca acel Guvern să nu cadă. Ceea ce-mi propun eu este să epuizez toate căile constituționale de desemnare a domnului Slusari în calitate de prim-ministru, iar în momentul în care nu va fi ales, vom opta pentru alegeri anticipate. Vom face acest lucru cu responsabilitate, asumare și ținând cont de realitățile actuale și bineînțeles de interesul național, a răspuns Andrei Năstase.

Amintim că alegerile prezidențiale vor avea loc pe 1 noiembrie. La urnele de vot sunt așteptați peste 3 milioane de alegători.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"