NordNews
Avem ce spune

Ce jucători vrea Jose Mourinho pentru a reveni la Real Madrid! I-a pus două condiții lui Florentino Perez

Jose Mourinho (55 de ani) ar putea reveni pe banca Realului, după ce a fost ofertat și de Benfica. Presa engleză, în frunte cu BBC, scrie despre acest posibil scenariu și chiar vine și cu lucruri concrete. Cel poreclit ”The Special One” ar fi de acord cu propunerea de a reveni ca ”principal” pe ”Santiago Bernabeu”, numai că potrivit jurnalistului de la ”Mundo Deportivo”, Francesc Aguilar, a pus două condiții!, scrie digisport.ro.
Portughezul a analizat foarte bine situația grupării blanco, după plecarea lui Cristiano Ronaldo, și a ajuns la concluzia că, pentru ”a salva corabia” are nevoie de întăriri în apărare, dar și în atac, fotbaliști numai de mare valoare. Realul nu mai înscrie la fel de mult, cum o făcea pe vremea lui ”CR7”, ajuns între timp la Juventus, astfel că bugetul pentru achiziții trebuie să fie unul generos.
Jurnaliștii de la ”The Sun”, preluați de colegii spanioli de la ”Mundo Deportivo”, scriu că Perez l-a contactat deja pe Jorge Mendes, agentul lui Mourinho, pentru a discuta termenii come-back-ului. Perez este convins că Jose este singurul antrenor care o poate readuce pe Real în fruntea fotbalului spaniol, dar și cel capabil să o mențină în top și în UEFA Champions League. Acum, Real  se află la 10 puncte în spatele rivalei Barcelona, în La Liga.

Jose Mourinho se află în litigiu cu Manchester United

Mourinho a fost la mare căutare, după ce a fost demis de la United, pe 18 decembrie. Benfica l-a ofertat deja, însă tehnicianul de 55 de ani a refuzat. Jurnaliștii britanici scriu că Mourinho nu poate accepta nicio propunere în acest moment, deoarece este în litigiu cu Manchester United.
Mai exact, cele două părți nu s-au înțeles asupra sumei pe care antrenorul ar trebui să o primească drept despăgubire, după ce a fost dat afară. Mourinho a solicitat 15 milioane de lire sterline și în zilele următoare agentul său, Jorge Mendes, va avea o întâlnire cu Ed Woodward pentru a stabili termenii finali ai despărțirii.
Presa engleză mai scrie că Mourinho a plecat de la Real Madrid, în 2013, după ce „și-a pus vestiarul în cap”, însă acesta a rămas în relații foarte bune, în schimb, cu Florentino Perez. Președintele Realului este convins că „The Special One” este omul potrivit pentru a o scoate din criză pe campioana Europei, care se află la 10 puncte în spatele rivalei Barcelona, în La Liga.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"