NordNews
Avem ce spune

Cei 115 pasageri, blocați vineri pe aeroportul din Istanbul, au ajuns la Chișinău

Toți cei 115 pasageri care urmau să revină în în țară la bordul navei companiei Air Moldova, reținută vineri pe aeroportul din Istanbul, au ajuns în R. Moldova. Informația este confirmată de reprezentanții companiei avia.

Vineri, 18 septembrie, fiind blocați pe aeroportul din Turcia, pasagerii din R. Moldova au fost cazați temporar într-un hotel din preajma aeroportului, dau asigurări reprezentanții companiei Air Moldova, scrie agora.md

Iar în această dimineață de sâmbătă, toți pasagerii au pornit spre casă, ajungând deja la Chișinău.

Amintim că un avion al companiei Air Moldova a fost reținut pe aeroportul din Istanbul. Aeronava a efectuat vineri, 18 septembrie, cursa Chișinău – Istanbul, urmând ca tot în aceeași zi să revină în capitală, dar nu a mai primit permisiunea de decolare.

Potrivit companiei moldovene, drept motiv pentru această acțiune a servit o datorie istorică, acumulată în perioada în care Air Moldova era companie de stat.

Air Moldova a menționat că, această acțiune este una fără precedent în istoria activității companiei și că în momentul de față, managementul companiei duce un dialog cu reprezentanții companiei petroliere și ai aeroportului din Istanbul și întreprinde toate măsurile necesare pentru soluționarea cazului

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata