NordNews
Avem ce spune

Cei mai buni polițiști de frontieră vor fi decorați cu Bereta de Onoare

Cei mai iscusiți polițiști de frontieră vor fi decorați joi, 31 mai cu Bereta de Onoare, pe teritoriul Centrului de instruire Zagarancea, Ungheni, unde se va desfășura etapa finală a concursului „Bereta de Onoare a Poliţiei de Frontieră”.
Competiția prevede testarea capacităților de reacție în diferite situații, dar și a spiritului de echipă, pentru cei 32 de polițiști de frontieră, calificați în finală. O premieră a concursului este participarea doamnelor, angajate a Poliției de Frontieră.
Participanții vor avea de parcurs un traseu cu lungimea de șase km, fiind supuși diferitor probe, printre care: târâș, trecerea fluxului de apă, trageri din PM și AK-74, transportarea încărcăturii cu muniții sau a unui coleg rănit, lupte corp la corp etc.
ereta de Onoare a Poliției de Frontieră este un însemn al excelenței profesionale ce se acordă ofițerilor și subofițerilor cu rezultate deosebite în misiunile de serviciu, nivel înalt de pregătire, respectă standardele de integritate și conduită de care trebuie să dea dovadă polițiștii de frontieră în activitatea cotidiană.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"