NordNews
Avem ce spune

Cei trei candidați la funcția de director general la SA „RED- Nord” susțin proba interviului

Astăzi are loc concursul pentru funcția de director general al Întreprinderii de Stat „Rețelele Electrice de Distribuție Nord” (RED-Nord). Cei trei candidați, despre care NordNews a scris anterior, susțin proba interviului în fața membrilor Comisiei de selectare.

Potrivit Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcției vacante de director general al S.A. ”Rețelele Electrice de Distribuție Nord”, acesta (concursul) se înregistrează audio și/sau video. Cei trei candidați sunt intervievați de către membrii Comisiei de selectare, în ordinea depunerii dosarului de participare la concurs:

  1. Oleg Petelca
  2. Vitalie Prisacari
  3. Octavian Blaj

În cadrul interviului, Comisia de selectare va evalua cunoștințele candidaților în domeniul de activitate a entității, abilitățile manageriale, calitățile profesionale și personale aferente funcției, factorii care motivează și demotivează candidații, comportamentul în situații de criză, lucrul în echipă, etc.

Amintim că, ieri, 7 aprilie, jurnaliștii NordNews au discutat cu cei trei candidați la funcția de director general al S.A ”RED-Nord. Detalii AICI:

VIDEO | Cât de pregătit este candidatul PSRM să conducă un gigant energetic din nordul R.Moldova

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"