NordNews
Avem ce spune

Cel mai dur CV făcut de un tată pentru fiica sa

În timp ce CV-urile au menirea de a arăta o persoană în cea mai bună lumină, tatăl lui Lauren Moore a notat doar defectele pe care le are fata, cu o concluzie la final: ‘nu îmi pasă’.
Lauren, din Redcar, Middlesbrough, Marea Britanie, a distribuit CV-ul pe Twitter, cu descrierea: ‘Aduceți-mi aminte să nu-mi mai las tatăl să-mi facă CV-ul’.

Pentru un loc de muncă de asistentă la compania pe care o deține tatăl ei, bărbatul a notat: ‘nu ascult’, ‘navighez pe Facebook’, ‘pierd orice documente’ și ‘dau informații infractorilor despre clienți’, scrie Metro.
Iar el nu se oprește aici.
Referindu-se la munca de voluntariat pe care ea a făcut-o fata lui, bărbatul a scris că printre ‘atuurile’ ei se numără: ‘săpatul de gropi în căutarea aurului’, ‘tăiatul degetelor picioarelor cu o cazma’, ‘stricatul lucrurilor’, ‘dezorganizarea’.
El apoi îi enumeră aptitudinile: ‘leneșă, întârziată, ignorantă, rea, ura față de oameni și dimineți, o fată de 16 ani obișnuită și nu-mi pasă de nimic’.

CV-ul a stârnit amuzamentul prietenilor ei în mediul online, care au reacționat în număr mare la postare: ‘Mor de râs!’, a scris unul, în timp ce altul a remarcat că cea mai amuzantă parte din CV a fost cea cu ‘oferitul de informații infractorilor despre clienți’.
Sursa: libertatea.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"