NordNews
Avem ce spune

Cel mai vârstnic primar din nordul țării a decedat

Cel mai vârstnic primar din nordul R. Moldova a decedat. Este vorba de Ivan Ostaficiuc, primarul socialist al orașului Cupcini, raionul Edineț. Alesul local în vârstă de 77 de ani era la al optulea mandat de primar. Informația despre decesul acestuia a fost confirmată de Președintele Congresului Autorităților Locale din Moldova, Tatiana Badan.

“Încă o inimă mare de primar a încetat să bată..

Cu tristețe și profund regret am aflat trecerea în cele veșnice a domnului Ivan Ostaficiuc, primar al or. Cupcini, din raionul Edineț.

Domnul Primar a fost unul din ce-i mai longevivi primar (8 mandate) din Republica Moldova, care a contribuit mult la dezvoltarea orașului natal. A fost unul din puținii primari cavaler al Ordinului Republicii, deținător al distincției CALM – Primar Emerit!

În numele Congresului Autorităților Locale din Moldova, colegilor exprimăm sincere condoleanțe familiei, rudelor, colegilor și locuitorilor or. Cupcini

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în lumea îngerilor “  a scris Tatiana Badan, primar de Selemet, Cimișlia, Președinte a Congresului Autorităților Locale din Moldova.

Ivan Ostaficiuc a fost ales primar de Cupcini de opt ori. La alegerile locale din 2019 pentru candidatul socialist au votat 1705 locuitori, ceea ce constituie 63,88 din voturi.

BANNER_FINANTATORI
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"