NordNews
Avem ce spune

Cel puţin 46 de răniţi, în urma protestelor violente din Armenia împotriva fostului președinte Serj Sarkisian

Cel puţin 46 de persoane au fost rănite, inclusiv şase ofiţeri de poliţie, în urma protestelor violente de la Erevan, provocate de nominalizarea fostului preşedinte armean Serj Sargsyan (2008-2018) la funcţia de premier al ţării, informează agenţia de ştiri Tass.
 
Ministerul Sănătăţii de la Erevan a comunicat că cei mai mulţi civili au suferi răni superficiale în zona membrelor inferioare, iar ofiţerii de poliţie s-au prezentat cu răni cauzate de obiecte ascuţite ori bonte.
Autorităţile armene au precizat că nicio victimă nu a suferit răni care să-i pună viaţa în pericol, însă unul dintre ofiţerii de poliţie a necesitat tratament chirurgical.
Parlamentul Armeniei urmează să voteze marţi noul premier al ţării. Formaţiunea de guvernământ Partidul Republican l-a nominalizat la această funcţie pe Serj Sargsyan, care pe data de 9 aprilie şi-a încheiat cel de-al doilea mandat de preşedinte al ţării, informează Mediafax.ro

1 Comentariu
  1. Genericcialisonline spune

    Crucea si catedrala ridicate la ordinul lui Franco au fost construite cu forta de munca reprezentata de catre prizonierii comunisti (pardon republicani). (Franco a fost mai uman si le-a dat sansa de a trai. Comunistii i-ar fi impuscat fara scrupule pe prizonierii monarhisti ori i-ar fi trimis la gulagurile lui Stalin). Nu mai retin cifrele, dar catedrala sapata in stanca urma sa aiba o deschidere mai mare decat San Pietro si la protestele papei spatiul a fost impartit in doua camere (ingustat cu cativa metri la vreo 15-20m de la intrare) astfel ca San Pietro a ramas cea mai mare. Intre timp se pare ca in Sierra Leone s-a construit o catedrala cu deschiderea mai mare decat San Pietro. Mai discutam prin Aprilie http://cialisyepqk.com/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"