NordNews
Avem ce spune

Centrele comerciale își vor relua activitatea începând cu 8 iunie

Începând cu 8 iunie, centrele comerciale din țară își vor redeschide ușile. Despre aceasta a anunțat premierul Ion Chicu, după ședința Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, scrie deschide.md.

S-a decis că, începând cu 8 iunie, se va relua activitatea centrelor comerciale pe întreg teritoriul R.Moldova, cu excepție pentru unitățile comerciale amplasate în aceste centre comerciale cu profil de alimentație publică, divertisment. Aceste activități nu vor fi permise, a precizat prim-ministrul.

Totodată, începând cu 1 iunie, se reiau antrenamentele desfășurate în aer liber pentru sportivii legitimați de Federația de Fotbal, Federația de Badminton, Federația de Caiac-Canoe, Federația de Haltere, Federația Sporturilor Nautice, Federația de Tenis.

Procesul de instruire și antrenament se va desfășura exclusiv la centrele sportive, terenurile de sport, bazinele sportive, acreditate de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, cu respectarea prevederilor din Instrucțiunea cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19, a adăugat Chicu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"