NordNews
Avem ce spune

Centrul de analize medicale TestPark oferă reduceri pe viață membrilor clubului său

În premieră pentru Moldova, noul laborator de analize medicale TestPark a creat un program special pentru pacienții săi, ce oferă reduceri pe viață de 25% pentru absolut toate serviciile de laborator. Programul funcționează asemenea unui club elitist, cu un număr limitat de participanți, și oferă un șir de facilități și beneficii exclusiviste:

  • reducere de 25% la tot spectrul de servicii de laborator TestPark, cu termen de valabilitate nelimitat
  • prioritate absolută la programări și efectuarea analizelor
  • examinare medicală completă anuală (analize de laborator)
  • pachet speciale de analize de laborator

Abonamentele medicale sunt o practică binecunoscută în toată lumea, oamenii conștientizează importanța monitorizării sănătății și astfel, prevenirii eventualelor îmbolnăviri. Pentru că e infinit mai simplu și mai ieftin să previi, decât să tratezi, TestPark îndeamnă oamenii să achiziționeze cardul de membru pentru a beneficia de cele mai avantajoase oferte pentru investigații, în regim prioritar și în cele mai comode condiții.

Investiția în sănătate nu trebuie să fie neapărat scumpă, cardul de membru TestPark oferindu-se în schimbul unei plăți lunare de doar 250 de lei. Suma lunară este acumulată în contul personal și la efectuarea analizelor, plățile sunt extrase din acel cont, cu o reducere de 25% pe viață.

       

Cardul de membru TestPark se oferă în variantă fizică și digitală, cu acces ușor de pe telefon. Acesta este nominal, deci nu poate fi transmis altor persoane.

Pentru mai multe detalii privind programul de membri, accesați pagina oficială www.testpark.md

TestPark este un nou centru universal de analize medicale, cunoscut pe piața locală pentru serviciile sale de calitate la cele mai mici prețuri. Clinica oferă un spectru larg de investigații operând cu cele mai noi tehnologii și metode de recoltare și analiză.

TestPark se află pe str.Vlaicu Pârcălab 52 (ULIM), Chișinău. Detalii: +373 78 988 988 sau accesează www.testpark.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"