NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Centrul medical „MAGNITTOM” din orașul Briceni salvează vieți

Șase ani de experiență, servicii de calitate și prețuri avantajoase. Toate le găsiți la centrul medical „MAGNITTOM” din orașul Briceni. Centrul este dotat cu cele mai inovative aparate care permit depistarea precoce a maladiilor și recuperarea rapidă a pacienților.

Centrul medical „ MAGNITTOM” dispune de unul dintre cele mai performante aparate de rezonanță magnetică din țară și unicul din raion. Acesta permite  scanarea cu o precizie înaltă a organelor corpului și depistarea maladiei fără intervenție chirurgicală. Dispozitivul oferă o calitate excelentă a imaginii.

IRM-ul ajută la afecțiunile cerebrale cauzate de accidetele vasculare, tumori, MT, dimensiunile și localizarea lor. Și afecțiunile coloanei vertebrală: hernie de disc, protuze de disc și a măduvei spinării”, a spus medicul.

Modelul acestui scanner și anume lipsa sistemului de tunel, exclude disconfortul psihologic al pacientului.

Un beneficiu al IRM-ul este că are o exactitate mare și nu are efecte secundare după ce ai trecut aparatul.  La momentul dat este cea mai perfectă cale de diagnoză, nu dă radiație organismului și nu are efecte secundare”, a adăugat Victor Buruian.

Prețul unei proceduri variază între 1000 și 1800 de lei în funcție de organele scanate, iar rezultatele sunt gata în doar o oră.
Centrul medical din orașul Briceni este alegerea perfectă pentru cei care au grijă de sănătatea lor. Dispune de o sală de recuperare a pacienților care au suferit atacuri vasculare cerebrale, dar și cei care au probleme cu coloana vertebrală.

Aici este sala de chinetoterapie, de reabilitare, aici lucrăm mai mult cu persoanele imobile sau pasiv mobile”, a precizat medicul.

Aici, pacienții pot beneficia de terapia cu unde de șoc. Aceasta este inovativă pe piața medicinală și permite restabilirea țesutelor și a microțesutelor. După doar 10-20 de sesiuni, pacienții se simt perfect.

Acest lanț bine format de ajută într-un foarte scurt și eficient să scăpăm de durerile acute de problemele cronice care le avem”, a menționat angajatul medical.

Pacienții spun că grație procedurilor de reabilitare se simt mult mai bine.

Mă simt bine, mă simt mai ușor. Până la procedură eram ghebos, dar acum sunt cum trebuie”.
„Am auzit despre acest centru din Briceni, venim aici din luna mai, zilnic, ne place foarte mult. Până acum, nimeni nu s-a ocupat așa cu copilul meu. Nicolai dispune de masaj, gimnastică, copilul se simte bine după aceste proceduri, e liniștit, doarme bine”, au spus pacienții.

Centrul medical “MAGNITTOM” a fost fondat în anul 2014, reuşind să-şi creeze o reputaţie profesională impecabilă în regiunea de nord.
 
 
 
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"