NordNews
Avem ce spune

Cer noros se preconizează pentru următoarele zile. Vezi prognoza meteo

Grabiți-vă să scoateți cojoacele din garderobă. Toamna își intră cu adevăratelea în drepturi, de aceea urmează mai multe zile cu instabile. 

La Chișinău astăzi, 30 septembrie 2021 se anunță 17°C cu cer parțial noros. La Bălți și Edineț termometrele vor arăta 16°C . Pentru Telenești, vremea va înregistra de asemenea 17 °C în calendar, iar pentru Cahul tocmai 19°C.

Pentru Soroca și Drochia se anunță cer noros și 16°C  în calendar, iar la Briceni termometrele vor înregistra 17°C.

Joi, vremea va fi instabilă în cea mai mare parte a Europei. Urmează mai mule zile cu ploi, iar maximele vor scădea treptat până duminică, când vor fi în mediu 20 grade °C.

Temperaturile maxime în București, România vor înregistra  19 °C azi, 30 septembrie 2021. În Paris se anunță cer parțial noros cu 18 °C . Cad ploi în orașe precum Londra, și Berlin cu 16°C grade înregistrate.

Pentru Madrid datele meteo arată 25°C  grade celsius. Vești bune se anunță pentru Roma, sunt 29°C grade cu soare. Viena 18 C°, Praga  16°C – cu cer parțial noros. E rece și la Moscova  11 °C se înregistrează.  Iar la Kiev cerul e parțial noros cu 15 °C grade în calendar.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata