Cernăuți: Peste 20 de mașini, vandalizate într-o singură noapte

Un bărbat care a dat foc la trei mașini în centrul regional a fost reținut sâmbătă seara, transmite serviciul comunicare și informare publică din cadrul Poliției Naționale în regiunea Cernăuți, scrie bucpress.eu

Incendierea autoturismelor parcate în oraș a fost înregistrată de camerele de supraveghere video. Bărbatul a fost reținut pe una din străzile orașului Cernăuți. Este originar din regiunea Herson, are 29 de ani, fără domiciliu permanent în centrul regional. Poliția a confiscat probe materiale care indică implicarea bărbatului reținut în incendierea mașiniulor. Potrivit poliției regiunii Cernăuți, bărbatul a mărturisit că infracțiunea a fost comisă  în stare de ebrietate și nu a conștiintizat consecințele acțiunilor comise.

Vom aminti că în seara zilei de sâmbătă spre duminică pe străzile Trepka, Gherțen și Cehov din orașul Cernăuți au fost incendiate trei autoturisme, iar la altele opt mașini au fost tăiate cauciucurile. În plus, la prânz, polițiștii au fost informați despre deteriorarea intenționată a anvelopelor la altele 20 de autoturisme ce erau parcate pe străzile Trepka, Saltykov-Șcedrin și Gherțen din orașul Cernăuți.

 

leave a reply