NordNews
Avem ce spune

Chicu „blesteamă” opoziția: La alegerile din mai să luați atâtea mandate câte adevăruri ați spus despre legea bugetului

Premierul Chicu se arată supărat pe politicienii care i-au criticat proiectele de legi ce se referă la politica bugetar fiscală și la bugetul pentru anul 2021, scrie deschide.md

La începutul ședinței de Guvern premierul a mulțumit tuturor celor care au contribuit la realizarea acestor proiecte dar a ținut să-i menționeze și pe cei care au criticat aceste legi.

„Vreau să-i menționez și pe acei deputați care s-au avântat în populisme și speculații bineînțeles că au avut ca scop alegerile anticipate. Eu doar un lucru vreau să vă spun – la alegerile anticipate din mai să luați atâtea mandate câte adevăruri ați spus despre aceste proiecte”, a declarat Chicu.

Amintim că după prezentarea în Parlament a proiectelor bugetare partidele de opoziție au depus o serie de amendamente. Toate aceste propuneri survin la peste o săptămână după ce aliații din parlament ai Maiei Sandu au somat guvernul Chicu să-și retragă proiectele legilor bugetare pentru anul viitor, spunând că nu ar ține țin cont de nevoile economiei și oamenilor afectați de criză. Premierul Chicu a promis între timp cooperare din partea guvernului său și a reconfirmat că este gată să-și dea demisia după adoptarea legilor bugetare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"