NordNews
Avem ce spune

Chicu îl amenință pe Usatii cu judecată dacă nu vinde Guvernului 200 mii de viziere

Prim-ministrul vine cu o reacție la declarațiile primarului municipiului Bălți, Renato Usatîi, care ar fi declarat că poate aduce în Republica Moldova viziere la preț de 1 Euro, echivalentul la peste 20 de lei moldovenești.  Potrivit șefului Guvernului, autoritățile sunt gata să-i achite liderului „Partidului Nostru” câte 54 lei/vizieră, scrie deschide.md

Cu 3 săptămâini în urmă Centrul de Achiziții Publice Centralizate în Sănătate a încheiat un Contract de achiziție a 200 mii viziere. Preventiv a fost plasat anunțul pentru oferte. A participat doar o singură companie la concurs. Prețul vizierei lavabile inclus în Contract – 54 de lei. Achitarea – după livrare”, a scris premierul.

Potrivit lui, până la ziua de astăzi nu este livrat nimic, „pentru că totul ce se expediază de companie (din China) dispare pe drum”: „Respectiv, niciun bănuț din buget nu este cheltuit din suma rezervată”.

Am înțeles, că cineva vinde Rolls Royce-ul ca să aducă viziere în țară cu 1 EURO. Guvernul este gata să-i achite 54 de lei proprietarului caretei, dacă timp de 5 zile livrează cantitatea prevăzută în Contractul de mai sus. Dacă nu le livrează, CAPCS îl va acționa în instanță pentru calomnie. Cel puțin”, a menționat Chicu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"