NordNews
Avem ce spune

Chicu nu exclude reintroducerea restricțiilor în domeniul HoReCa

Premierul Ion Chicu nu exclude că autoritățile ar putea reintroduce restricții în domeniu HoReCa, dar și alte sfere de activitate, în caz că numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 ar putea izbucni. Declarația a fost făcută în această dimineața, după ședința conducerii de vârf a R. Moldova, scrie deschide.md

Chicu a specificat că în unele din țările din Uniunea Europeană numărul de cazuri de infectarea cu COVID-19 crește de la o zi la alta, iar autoritățile revin la introducerea restricțiilor.

În Europa se introduc restricții în HoReCa, inclusiv în alte activități și din păcate va trebuie să o facem și noi, dacă ajungem în această situație”, a declarat Chicu.

Drept exemplu elocvent care denotă că moldovenii neglijează măsurile anti-COVID-19, Chicu a invocat vizitarea masivă a parcului de distracții OrheiLand.

Atâta tip cât vom prefera să mergem în microbuze spre OrheiLand, calea spre Italia și Ungaria nu va fi deschisă. Noi trebuie să acționăm conștient, nu la nivel de emoții și sentimente și nu la nivel de preferințe politice. Dacă ne ducem la OrheiLand, în Italia nu ne ducem, aceasta trebuie să o înțelegem”, a mai spus Chicu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"