NordNews
Avem ce spune

Chicu: "Săptămâna aceasta am planificată o discuție cu experții germani în privința acelor reforme despre care am anuntaț"

Premierul R. Moldova a anunțat, după ședința de lucru a conducerii țării din 1 iunie, că în această săptămână va avea loc ședința Guvernului, urmând să fie aprobate mai multe proiecte „importante”, transmite zdg.md

Chicu susține că a discutat săptămâna trecută cu reprezentanții Comisiei Europene privind creditul de 100 de milioane de euro, dar „nu renunțăm, bineînțeles, la creditul rusesc”.

Săptămâna aceasta am planificată o discuție cu experții germani în privința acelor reforme despre care am anunțat, în special, despre reforma absolut necesară – teritorial-administrativă, este un concept la Guvern”, a mai spus acesta.

Totodată, prim-ministrul a menționat că, odată cu reluarea unor activități, a fost atestată o „îmbunătățire a situației la bugetul public național”, astfel că angajamentele statului legate de salarii, pensii și investiții vor fi îndeplinite.
Șeful Executivului insistă că Legea cu privire la organizațiile necomerciale nu este bună în versiunea actuală și ar trebui să fie votată ținând cont de mai multe amendamente.
 

Declarații de presă după ședința de lucru a Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, cu prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu

Declarații de presă după ședința de lucru a Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, cu prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu

Gepostet von Privesc.Eu Moldova am Sonntag, 31. Mai 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"