NordNews
Avem ce spune

Chirtoacă a fost desemnat președinte interimar al Asociației Judecătorilor. Congresul Asociației va avea loc în luna februarie

Congresul Asociației Judecătorilor din Moldova va avea loc în data de  5 februarie 2022. Decizia a fost luată de către Consiliul executiv al Asociației, care a mai luat act de cererea de demisie a președintelui, judecătorul Vladislav Clima. La fel, Consiliul l-a desemnat în calitate de președinte interimar al Asociației pe judecătorul Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, Ion Chirtoacă, scrie Bizlaw. 

Mai mult, în temeiul prevederilor art. 28 din Legea nr. 86 din 11 iunie 2020, cu privire la organizațiile necomerciale, și având în vedere necesitatea aducerii în concordanță a reglementărilor statutare ale Asociației la reglementările Legii, Consiliul executiv al Asociației a decis convocarea Congresului Asociației Judecătorilor din Republica Moldova la data de 05 februarie 2022, orele 11:00 (ordinea de zi și locația urmând a fi stabilită ulterior).

Concomitent, Consiliul executiv al Asociației Judecătorilor din Republica Moldova a dezbătut și acceptat în principiu opinia Asociației Judecătorilor din Republica Moldova asupra proiectului conceptului privind evaluarea extraordinară a judecătorilor și procurorilor, elaborat de către președintele în demisie al asociației, Clima Vladislav, împuternicind președintele interimar, Ion Chirtoacă, cu definitivarea și publicarea opiniei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"