NordNews
Avem ce spune

Cimitirele din Bălți riscă să fie închise, iar orașul s-ar putea confrunta cu o nouă criză a gunoiului din cauza COVID-19

Municipiul Bălți riscă să se confrunte cu o nouă criză a gunoiului din cauza coronavirusului. Cel puțin asta susține șeful întreprinderii municipale „Direcția Reparații și Construcții Drumuri Bălți”, Iurii Hmarnîi. Grav este și faptul că cimitirile ar putea rămâne fără gropari.

Iurii Hmarnîi a declarat pentru nordnews.md că, ieri, un angajat al întreprinderii, în vârstă de 65 de ani, a fost confirmat cu COVID-19. Este vorba despre șeful unei echipe de șoferi. Pentru că a intrat în contact cu toți subalternii săi, opt șoferi se află în autoizolare cu febră și alte simtome de coronavirus.
Potrivit șefului DRCD, dacă în următoarele zile vor fi confirmate încă două cazuri de COVID-19, întreprinderea își va sista temporar activitatea. Asta înseamnă că evacuarea deșeurilor din oraș va deveni o problemă.
Menționăm că, tot „Direcția Reparații și Construcții Drumuri Bălți” este întreprinderea care gestionează cimitirele din oraș. Astfel, serviciile de înmormântare ar putea fi amânate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"