NordNews
Avem ce spune

Cinci candidați s-au înscris în competiția pentru șefia Inspectoratului Național al Poliției

O comisie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne va examina astăzi rapoartele candidaților care s-au înscris la concursul pentru ocuparea funcției de șef al Inspectoratului General al Poliției scrie deschide.md.
Concursul pentru ocuparea funcției de șef al IGP a demarat în data de 20 iunie, după ce în presă  a apărut scandalul despre faptul că Andrei Năstase, ministru al Afacerilor Interne, a numit în funcția de șef al Inspectoratului General al Poliției, pe cumătrul său, ex-judecătorul Gheorghe Balan.
Persoanele interesate de aceste funcții au putut depune rapoartele până la data de 28 iunie când a fost trermenul limită. Am încercat să aflăm de mai multe ori cine sunt aceștia de la Andrei Chirca, șeful Secției Resurse Umane din cadrul MAI, însă acesta a refuzat categoric să ofere careva informații.
Surse ale Deschide.MD din cadrul MAI, sub protecția anonimatului, ne-au comunicat că în concurs s-au înregistrat șapte angajați ai MAI, însă au putut să ne spună doar numele a cinci pretendenți. Este vorba despre:

Lilian Levandovschi, șeful Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane al IGP, 
Vlad Negură, șeful Direcției Relații Externe din cadrul IGP,
Dumitru Cebotari, șeful adjunct al IP Bălți,
Ivan Cebotaru, șef al Direcției de poliție a UTA Găgăuzia, 
Viorel Cernăuțeanu, șeful Direcției Juridice din cadrul IGP.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"