NordNews
Avem ce spune

Cine este cel mai bogat om din lume care divorţează după 25 de ani de căsnicie

Jeff Bezos, fondatorul companiei Amazon şi cel mai bogat om din lume, divorţează după o căsnicie de 25 de ani, potrivit mediafax.ro.
Anunţul a fost făcut chiar de Bezos, în vârstă de 54 de ani, pe contul său de pe platforma de micro-blogging Twitter.
Acesta a mai scris că el şi soţia sa, MacKenzie, în vârstă de 48 de ani, divorţează pe cale amiabilă. „Ne simţim extrem de norocoşi că ne-am cunoscut şi extrem de recunoscători pentru fiecare an de căsnicie”, a mai scris acesta. „Dacă am fi ştiut că ne vom despărţi după 25 de ani, tot ne-am fi căsătorit”, a adăugat acesta.
Cei doi s-au cunoscut în New York, pe când Bezos era vicepreşedinte al unui trust şi a intervievat-o pe aceasta pentru o slujbă.
S-au căsătorit în 1993, au renunţat la slujbele de pe Wall Street şi s-au mutat în Seattle, unde Jeff Bezos a deschis, din garajul lui, o librărie online, afacere care va sta la baza companiei Amazon.
Jeff a devenit milionar în 1997 şi, în prezent, este cel mai bogat om din lume, cu o avere de 135 de miliarde de dolari, potrivit indexului Bloomberg privind milionarii.
Anul acesta, Amazon, fondată acum 25 de ani, a devenit cel mai bine evaluată companie listată din lume, depăşind Microsoft. Cel mai mare retailer online a fost evaluat la 797 de miliarde de dolari.
MacKenzie este scriitoare şi a câştigat un American Book Award în 2006, pentru volumul „The Testing of Luther Albright”. Este şi director executiv al unei organizaţii care militează împotriva hărţuirii, Bystander Revolution.
Nu se ştie dacă cei doi, care au patru copii, cu vârste între 13 şi 18 ani, au încheiat un contract prenupţial, ceea ce înseamnă că, potrivit legislaţiei din Washington, unde locuiesc în prezent, averea se împarte în mod egal.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"