NordNews
Avem ce spune

Cine este fanul care a intrat pe teren la meciul Franța – Elveția, de la București

Încântat de numele de calibru din teren, un fan din Republica Moldova a pătruns aproape de finalul primei reprize și a întrerupt meciul Franța – Elveția, de la București. Acesta a fost surprins de fotografi, el a apucat sa alerge aproximativ 40 de metri până a fost doborât de oamenii de ordine.

Fanul care a intrat pe teren în timpul meciului Franța – Elveția e din Republica Moldova, o susține pe Zimbru Chișinau și e poreclit „Boro”. Tânărul e recidivist! El a mai intrat pe teren și în septembrie 2017, în timpul meciului Moldova – Țara Galilor, scor 0-2, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, potrivit sport.ro.

Tot în urma cu patru ani, „Boro” și-a făcut simțită prezența în timpul unui meci în care s-au înfruntat Poli Iași si FC Botoșani.

De asemenea, el a intrat pe teren în timpul mai multor meciuri disputate în Republica Moldova.

Ultimul meci de la Euro 2020 de pe Arena Națională le-a adus față în față pe campioana mondiala Franța si Elveția. Spectatorii au putut umple în proporție de 50% locurile de pe Arena Națională pentru optimea de finală.

Încântat de numele de calibru din teren, un fan a patruns aproape de finalul primei reprize și a întrerupt meciul. Acesta a fost surprins de fotografi, el a apucat sa alerge aproximativ 40 de metri pâna a fost doborât de oamenii de ordine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata