NordNews
Avem ce spune

Cine sunt moștenitorii averii de 80 de milioane de dolari a Arethei Franklin

Aretha Franklin a murit joi în casa sa din Detroit, suferind de cancer pancreatic, la vârsta de 76 de ani. Cei patru fii ai „reginei muzicii soul”, care nu a lăsat un testament sau o împuternicire cu privire la averea ei, vor împărţi o avere de 80 de milioane de dolari.
Aretha Franklin este mama a patru băieţi. Ea l-a născut pe primul său fiu la vârsta de 13 ani, din relaţia cu Donald Burk, pe care îl cunoştea de la şcoală. L-a numit Clarence, ca pe tatăl ei. După doi ani, l-a născut pe Edward, care poartă numele tatălui lui, Edward Jordan. Pe Ted l-a născut în 1964 şi poartă numele soţului artistei din acea perioadă – White. Acesta a fost şi managerul cântăreţei. Pe cel de-al patrulea fiu l-a născut în 1970. Numit Kecalf, el este fructul relaţiei cu Ken Cunningham, potrivit Digi24.
Potrivit legii în vigoare din Michigan, fără o succesiune stabilită de Aretha Franklin, cei patru descendenţi vor împărţi averea în părţi egale, scrie Le Figaro.  Funeraliile cântăreţei vor avea loc săptămâna viitoare, în oraşul natal Detroit şi vor începe printr-o depunere a sicriului la Muzeul „Charles-Wright”, dedicat istoriei afro-americane.  Ceremonia va avea loc pe 31 august, la Templul Greater Grace, locul unde au avut loc funeraliile Rosei Parks în 2005. Sunt aşteptate să participe 4.000 de persoane, dintre care invitaţi de prestigiu, începând cu fostul preşedinte american Barack Obama.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"