În Republica Moldova sunt locuri de muncă pentru care se oferă 50 mii de lei, transmite MOLDPRES.

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă /ANOFM/ a publicat clasamentul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate la data de 14 februarie 2020.
Astfel, cel mai plătit loc de muncă declarat de agenții economici este înregistrat la o vinărie din Hâncești: pentru poziția de agent vânzări se oferă un salariu maxim de 50 mii de lei.
Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcțiile vacante de programatori, pentru care se va achita un salariu maxim de 30 mii de lei. Un salariu maxim de 27 mii de lei se oferă pentru cei mai buni operatori de telecomunicații, locurile vacante fiind disponibile în municipiul Chișinău.
Salarii de 20 mii de lei este oferit pentru însoțitori de bord, ingineri tehnologi în domeniul controlului calității ș.a.
În lista celor mai plătite joburi se regăsesc și tehnicienii IT, managerii de securitate, webmasteri, care vor ridica un salariu maxim de 18 mii de lei, locurile de muncă fiind disponibile în Chișinău.
La mare căutare sunt conducătorii auto, inginerii, apicultorii, lăcătușii auto, cărora li se oferă un salariu de maxim 15 mii de lei.
Salarii de 10 mii de lei sunt declarate de mai mulți angajatori pentru sudori, cusători, contabili, conductori, bucătari și medici.